دسته‌ بندی محصولات
راه‌ های ارتباط با ما

22655870-72 - (21) 98+

تهران، زعفرانیه، مقدس اردبیلی، بین میدان الف و خیابان ب، پلاک 142

شنبه تا چهارشنبه (8 صبح - 5 عصر)

بالا
title

آمینو اسیدها – طعم در آمینو اسیدها – هر نوع آمینو اسید چه طعمی دارد؟

  |  دارالفنون   |  آمینو اسیدها – طعم در آمینو اسیدها – هر نوع آمینو اسید چه طعمی دارد؟
آمینو اسیدها - طعم در آمینو اسیدها - هر نوع آمینو اسید چه طعمی دارد؟

طعم در آمینو اسیدها – هر نوع آمینو اسید چه طعمی دارد؟

در رابطه با آمینو اسیدها چقدر می دانید؟ راه های مختلفی برای تشخیص نوع آمینو اسید وجود دارد اما یکی از آن ها راهی جالب است که در ادامه شرکت هنر طبیعت به بیان آن می پردازد.آیا می دانستید هر یک از انواع آمینو اسیدها توسط طعم منحصر به فردشان قابل تشخیص می باشند؟ برخی از اسید های آمینه طیفی از طعم های چشایی نظیر شیرینی، ترشی، شوری و تلخی را در بر می گیرند.

آمینو اسیدها - طعم در آمینو اسیدها - هر نوع آمینو اسید چه طعمی دارد؟

حقایقی جالب در رابطه با طعم های آمینو اسید ها:

 – آمینو اسیدها ی سبک تر (serine, alanine & glycine) طعم شیرینی دارند، در حالی که نوع سنگین تر آن ها تمایل به طعم های تلخ دارند.

 – اسید های آمینه با گروه های اسیدی، ترش می باشند.

 – گروه سه آمینو اسیدی با گروه پایه (histidine, lysine & arginine) به طور معمول دارای طعم شوری، تلخی و اجزایی با طعم تند و تیز می باشند.

 – اسیدهای آمینه با زنجیره های جانبی آلیفاتیک، از جمله آن هایی که حاوی گروه های OH هستند، مانند پرولین به طعم های بی مزه تمایل دارند.

 – آمینو اسید هایی شامل حلقه های آروماتیک یا سولفوره  به طعم های بی مزه تمایل دارند.

 – این فرض کلی که اسید های آمینه ی ال شکل، بی مزه یا تلخ هستند و فرم دی شکل آن ها شیرین هستند هنوز سوال بر انگیز است.

 – آمینو اسیدها ی طبیعی نیز از جمله عوامل کلاته کار آمد و بی خطر هستند که در تولید مواد معدنی احاطه شده با مواد طبیعی کاربرد دارند.

ارسال یک نظر