دسته‌ بندی محصولات
راه‌ های ارتباط با ما

22655870-72 - (21) 98+

تهران، زعفرانیه، مقدس اردبیلی، بین میدان الف و خیابان ب، پلاک 142

شنبه تا چهارشنبه (8 صبح - 5 عصر)

بالا
title

بیماری پوسیدگی قهوه ای و کنترل آن

  |  دارالفنون   |  بیماری پوسیدگی قهوه ای و کنترل آن
بیماری پوسیدگی قهوه ای و کنترل آن

بیماری پوسیدگی قهوه ای و کنترل آن

بیماری پوسیدگی قهوه ای و کنترل آن

… علائم بیماری پوسیدگی قهوه ای :
بیماری پوسیدگی قهوه ای از قارچ های چند میزبانه است که صدمات زیادی به توت فرنگی وارد می نماید. عامل این بیماری فیتوفترا کاکتوروم می باشد. از علائم اصلی آن می توان گفت که در سطح طوقه و ریزوم به ویژه در محل یقه خسارت می زند. اولین علائم این بیماری در مناطق گرم روی قسمت های هوایی ظاهر می شود. علائمی نظیر پژمردگی و اپی ناستی ( خم شدن برگ به طرف پایین ) برگ ها به خصوص برگ های جوان و توقف تدریجی رشد گیاه ظاهر می شود. گیاه رنگ سیاه به خود گرفته خشک شده و می میرد و ریزوم رنگ قرمز متمایل به قهوه ای می یابد. کنترل و شدت این بیماری به شدت به شرایط  محیطی و به طور خاص بارندگی و مه بستگی دارد. شدید ترین آسیب این بیماری در زمانی است که میوه ها پیش از برداشت علائم را از خود نشان ندادند و در زمان انتقال به انبار و زمان انبارداری علائم را از خود نشان داده و سایر میوه ها را نیز آلوده می کنند.

… کنترل

کنترل بیماری پوسیدگی قهوه ای به علت دوام آن در خاک به صورت ساپروفیتی بسیار مشکل می باشد. تناوب زراعی ، زهکشی مناسب ، استفاده از گیاهان سالم ، عدم ایجاد زخم روی یقه و جلوگیری از ورود حشرات به گلخانه ، بعد از تشکیل میوه استفاده از سموم مناسب می تواند کار ساز واقع گردد. برای  کسب اطلاعات بیش تر و دریافت مشاوره با ما در تماس باشید.

ارسال یک نظر