كشاورزي ارگانيك يا زيستي يا طبيعي
كشاورزي ارگانيك يا زيستي زماني اتفاق مي افتد كه در فرآيند كشاورزي از ابتدا تا انتها از كودهاي شيميايي، سموم، هورمون و دگرگوني هاي ژنتيكي استفاده نكنيم. در واقع تقويت زمين و خود گياه توسط مواد ارگانيك و طبيعي نظير كود زيستي، كمپوست ها، ريزاندامگان و حشرات مفيد اتفاق مي افتد. در اين نوع كشاورزي سلامت محصولات، سلامت انسان و در كل سلامت اكوسيستم و پايداري زيست محيطي هدف محسوب مي شود. شركت هنر طبيعت سگال را در اين نوشتار دنبال كنيد تا دلايل تقاضاي اين گونه محصولات را بدانيد.
دليل تقاضا
– اولين و محسوس ترين دليل درخواست بالاي محصولات ارگانيك از طرف اكثر ما آن است كه مزه ي بهتري دارد، خواص غذايي بالاتر و طبيعي بودن آن نسبت به شيوه ي معمول كشاورزي است. طبق تحقيقات و مطالعات انجام شده ارزش غذايي و ويتامين هايي كه در اين محصولات كشاورزي ارگانيك وجود دارد بسيار بالاتر است، از جمله ویتامین B ویتامین C، ویتامین E و لیکوپن و مواد معدنی همچون منیزیم، آهن و روی در محصولات باغی و وجود آنتیاکسیدانها و اسیدهای آمینه مفید در سایر محصولات.
– دومين علت تقاضاي بالا محصولات ارگانيك، سازگاري اين شيوه ي كشاورزي با محيط زيست مي باشد. اين شيوه كمترين آسيب را به اكوسيستم خواهد زد.
– دليل سوم وجود برخي باورهاي اخلاقي و ديني است. اين باورها محیط زیست را به عنوان محیطی برای پرورش نسل ها و جهت تولید غذا برای نسلهای مختلف در نظر میگیرد و صدمه زدن به آن را از لحاظ اخلاقی یا مذهبی ناروا مي دانند.