پیت ماس بدون بو – علت بوی نامتعارفی که پس از باز کردن بسته پیت ماس به مشام می رسد چیست؟
به هنگام باز کردن بسته ، پیت بوی نامتعارفی دارد: علت چیست؟
تاکنون در موارد بسیاری، در لیست خصوصیات پیت ماس گزینه ی پیت ماس بدون بو را دیده ایم، اما این بو چیست و به چه علت ایجاد می شود؟ آیا این بو نشان از عدم کیفیت پیت ماس می باشد؟ شرکت هنر طبیعت سگال در این مقاله در مورد بوی بد پیت ماس توضیحات کاملی خواهد داد. بوی نامتعارف در محصولات پیت فشرده ممکن است اتفاق بیفتد. این امر ممکن است به دلیل نقل و انتقال طولانی مدت در شرایط محیطی گرم و نامطلوب پیش بیاید. این بو شبیه بوی تخم مرغ گندیده یا بوی آمونیاک است. این بو نشانه ای است از فرآیندهای میکروبیولوژیک بی هوازی که در محیط کشت فشرده اتفاق افتاده است و عوامل دمای بالا و سطح پایین اکسیژن در آن دخیل بوده اند. جلوگیری از ایجاد این بو بسیار سخت بوده و عوامل زیاد تاثرگذار بر آن، تحقیق در مورد آن را نیز دشوار نموده است.
عواملی چون:
– زندگی میکروبیولوژیکی موجود در پیت
– دما هنگام نقل و انتقال
– زمان نقل و انتقال
– شرایط نگهداری پس از رسیدن محصول به مقصد همه چیز در رابطه با این فرآیندهای خاص شناخته نشده است، اما انتظار می رود که پروسه ی بیولوژیکال میکروب ها باعث کاهش نیترات و سولفات شود. نتیجه، این بو و گاهی کاهش نیترات نیتروژن موجود در بستر کشت می باشد. البته این نکته باید در نظر گرفته شود که این بو، به این معنا نیست که بستر کشت از مواد با کیفیت پایین می باشد.
چه اقدامی باید برای داشتن پیت ماس بدون بو صورت گیرد؟
در بسیاری موارد اگر مراحل زیر مورد توجه قرار گیرد، می توانیم پیت ماس بدون بو داشته باشیم و از بستر کشت بدون هیچ محدودیتی استفاده کرد:اگر محصولات، قارچ یا بو از خود نشان دهند، بستر باید به سرعت برای هوادهی بهتر مواد، باز شود. گازهای موجود می توانند منتشر شوند و اکسیژن به بستر کشت باز گردد و پروسه را متوقف سازد. اگر امکانش بود، مواد را برای مدت یک یا دو روز به صورت فله انبار کنید و در بعضی مواقع زیر و رو کنید. بو در طول هوادهی از بین می رود.
شرکت هنر طبیعت به عنوان وارد کننده انحصاری پیت ماس نورد اگری در ایران، اقدام به فروش این محصول به صورت مستقیم یا از طریق نمایندگان خود می کند. جهت خرید، پیش خرید و دریافت قیمت پیت ماس با کارشناسان هنر در ارتباط باشید.