مقدمه
کشاورزی عمودی موضوع بسیار جذابی است که امروزه مورد توجه بسیاری از ما قرار گرفته است. هم از نظر جذابیت و هم از نظر کاربردی و هم جدید بودن بحث کشاورزی عمودی بسیاری به دنبال کسب اطلاعات در این رابطه هستند. به همین دلیل شرکت هنر طبیعت سگال قصد دارد تا در این نوشتار توضیحاتی در این رابطه ارائه دهد.
کشاورزی عمودی
کشاورزی عمودی به آن دلیل به این نام خوانده می شود که شیوه ی کشت در آن به جای یک سطح افقی، چندین سطح به صورت عمودی و در ارتفاع است که منجر به استفاده ی حداکثری از فضا می گردد. اصطلاح کشاورزی عمودی برای اولین بار توسط فردی به نام گیلبرت الیس در سال 1915 در کتابی با همین عنوان بیان شد. البته تعریف وی از این عبارت با کاربرد امروزی آن تفاوت هایی دارد. امروزه همانطور که اشاره شد مزرعه عمودی به آسمانخراش هایی از گیاهان کشت شده می گویند که اکثرا از نور مصنوعی برای پرورش آن ها استفاده می شود.
دلایل پیدایش مزرعه عمودی
زندگی شهرنشینی، افزایش جمعیت و نیاز روزافزون به مواد غذایی و تولیدات کشاورزی منجر به کمبود زمین های کشاورزی و کمبود تولیدات گردید. به دلیل وجود فضای کم در مناطق شهری
با مفهوم جدیدی از کشاورزی مواجه شدیم که همان کشاورزی عمودی یا مزرعه عمودی است. کانتینرها و قفسه ها به صورت عمودی با فاصله روی هم قرار گرفته و در هنگام برداشت توسط جرثقیل های مخصوص جدا می شوند. این شیوه علاوه بر استفاده ی حداکثری از فضا موجب افزایش سرعت عمل و قیمت ارزان تر نیز می شود. استفاده از انرژی خورشیدی در این نوع کشاورزی هزینه ها را در حد چشمگیری کاهش خواهد داد. این مزرعه پیشنهادی برای شهر نیویورک بوده که دارای فضای شهری کم برای کاشت و برداشت است. فضای اصلی این مزرعه تشکیل شده از کانتینرهایی که پر از مواد غذایی در حال رشد میباشد. سبزیجات و گوجه، ذرت، عسل، میتواند بخشی از تولیدات این مزرعههای عمودی است.